Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Čabraja: „Izgleda da nam Istra 1961 leži“, Catala: „Tužni smo, u pauzi se moramo isključiti pa vratiti snažniji“

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 16.12.23. | 19:28

Stigle su i reakcije trenera nakon uvjerljive pobjede Lokosa u Kranjčevićevoj

S uvjerljivh 3-0 slavila je Lokomotiva protiv Istre 1961 u Kranjčevićevoj čime su, barem privremeno, došli do šestog mjesta na prvenstvenoj ljestvici.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Silvijo Čabraja poslije utakmice nije bio nešto pretjerano euforičan, dok je s druge strane Catala bio itekako tužan zbog konačnog rezultata.

„Sad imamo još tjedan dana laganog treniranja. Naravno da na odmor odlazimo puno zadovoljniji te da nećemo razmišljati o utakmici koja je prethodila ovoj. Izgleda da nam Istra 1961 leži budući da smo od posljednje utakmice s njima čekali na tri boda“, kratko je istaknuo Čabraja u čijem se glasu nije mogla osjetiti neka euforija nakon uvjerljive pobjede njegove momčadi.

S druge strane, kod Catale se razočaranje nije moglo ne primijetiti. U razgovoru s Ivanom Ljubićem s Max Spota Španjolac je na sljedeći način rezimirao utakmicu:

„Teško je objasniti današnju utakmicu. Mislim da smo kreirali dosta prilika, ali i da smo puno promašivali. Upravo ste mi rekli da smo uputili 17 udaraca što nije malo, a opet nismo zabili. Lokomotiva nas je kaznila preko tranzicije, iako smo znali da su snažni u tom segmentu igre“, riječi su Catale koji je potom dodao:

„Iznimno smo tužni što smo danas izgubili. Pred nama je pauza, moramo se isključiti pa vratiti snažniji“, podvukao je.



Tagovi

Silvijo ČabrajaDavid CataláIstra 1961Lokomotiva ZagrebHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti