Burić vidi Jakoliša u prvih 11, netko će radi toga morat na klupu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.08.19. | 09:07

Tko bi po vama trebao preseliti na klupu, Jradi, Jairo ili Eduok?

Ovaj 22-godišnjak ovog je ljeta kao slobodan igrač stigao u Hajduk, a prije toga nosio je dresove Admire, Roeselarea, Mouscrona I Virtona, a svoj nogometni put započeo je u rodnom mu Šibeniku.

Mladi napadač, čija tržišna vrijednost u ovom trenutku iznosi 800 tisuća eura, stigao je u Hajduk s velikim očekivanjima, a da struka Bilih ozbiljno računa na njega govori I činjenica kako su mu prilikon predstavljanja dali broj devet.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2041735902599367&width=500" width="500" height="492" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Stipe Balajić, trener Dugopolja i nekadašnji igrač Bilih, osvrnuo se na temu nove Bile devetke, za koju je i sam rekao kako ju je prvi put gledao na nedavnom Euru za mlade:

“On je potencijal, brza špica, koliko sam upoznat. Ispred njega je svakako vrijeme,a hoće li se uspjeti odmah nametnuti, to ćemo vidjeti, a isto će vrijeme pokazati kako će djelovati na terenu. Vidjet ćemo koliko će imati prostora, što će napraviti, ali ponavljam da je mlad I potentan. Isto tako će I trener procijeniti kolika mu treba minutaža”, za kraj će Balajić.

Podsjećamo kako Hajduk u nedjelju iga četvrto kolo HNL-a. Utakmica protiv Slaven Belupa u Koprivnici započet će u 18:00, a domaći sastav mora “kako zna I umije” nešto napraviti u toj utakmici budući da nakon prva tri kola imaju I tri poraza. Potpuno suprotno, Hajduk je vezao tri pobjede te se u ovom trenutku uz Dinamo I Rijeku nalaze na samom vrhu HNL-a, a upravo bi u ovoj utakmici mogli vidjeti debi Marina Jakoliša u HNL-u.

A kraj treba pohvaliti hvalevrijednu akciju hajdukovaca koji su jučer, predvođeni svojim trenerom Damirom Burićem, posjetili Kliniku za dječje bolesti u KBC-u Split.

“Nema ništa ljepše nego vidjeti sretnu djecu I sigurno je da ćemo opet doći I izmamiti osmjehe na njihovim licima”, zaključio je trener Hajduka Damir Burić.

(foto:pixsell)

 


Tagovi

Marin JakolišDamir BurićHajdukStipe Balajić

Ostale Vijesti