Burić odlazi? „Pravu šansu nisam dobio, ne znam kad ćete opet imati ovakvog trenera“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.12.19. | 15:25

Zanimljiva pressica trenera Splićana.

Uoči vikend dvoboja protiv Istre, konferenciju za medije održao je trener Hajduka Damir Burić. Iako se očekivala najava nadolazeće utakmice, Burić je veći dio pressice pričao o drugim stvarima, pa je njegovo obraćanje zapravo izgledalo kao oproštaj od klupe Hajduka. 

"Pravu šansu u Hajduku nikad nisam dobio, bez obzira na pobjede. Ja nisam osjetio dobrodošlicu, a vi ste vidjeli momčad koja je bila prva. Pored svega je bilo bušenje na sve strane. Ja sam to prihvatio kao normalno i tako ću nastaviti", rekao je uoči domaće utakmice s Istrom 1961 koja je na rasporedu u nedjelju od 17.30. No, Burić nije htio reći tko ga je to bušio.

"Ne bih u detalje, vi znate sve. Tko je to i odakle je to", dodao je.

Cijela konferencija za medije izgledala je više kao oproštaj Burića od Hajduka nego najava utakmice 19. kola HT Prve lige. Trener Hajduka branio se i rezimirao svoj rad otkako je došao, a o idućem suparniku se najmanje pričalo.

"Nemam nikakve potrebe ovo govoriti. Najvažnije mi je da istina izađe na vidjelo, da izađe ono što je, a ne što nije. Ovo što sam doživio ovdje u šest mjeseci nisam doživio u trideset godina karijere. Bio sam trener u Bundesligi, vodio klub u Bundesligi, bio sam na klupi u Ligi prvaka. Ne znam kada ćete opet imati trenera koji se može time pohvaliti. Ovim putem želim vam ugodan dan", kazao je i otišao.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Damir Burić ŠoltaDamir Burić

Ostale Vijesti