Burić nakon derbija: Radili smo neshvatljive pogreške

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.09.19. | 20:57

Izjava trenera Hajduka nakon utakmice.

Rijeka i Hajduk su na Rujevici podijelili bodove rezultatom 1:1, a nakon utakmice Damir Burić je dao kratko viđenje susreta.

„Rekli smo momcima da je teren na Rujevici brz, a kad se navlaži i ekstremno brz. Svako dodavanje nam je bio predugo, imali smo nevjerojatno puno grešaka. Na poluvremenu smo se dogovorili da ne možemo tako nastaviti. U drugom poluvremenu je bilo puno bolje, imali smo dobar protok lopte i dobru poziciju u međuprostorima, ali opet nam je nedostajao zadnji pas“.

„Veselim se zbog Teklića koji ima stvarno dobar udarac. Bio je to zanimljiv Jadranski derbi gdje je svaka momčad imala svoje poluvrijeme. Podjela bodova je zaslužena, a mi smo u prvom dijelu imali za mene neshvatljive pogreške“ – rekao je strateg Bilih.

O igračima koji nisu bili na dispoziciji za utakmicu i o igri Jakoliša, Burić je kratko izjavio:

„Eduok je dobio temperaturu, Bulos nije mogao, a Mijo je bio kartoniran, očekujem ih već protiv Zaprešića. Bilo bi lijepo da imamo barem dva od tri. Jakoliš je imao jednu dobru situaciju, ne znam je li bio penal ili ne. Želja i volja su bili tu, sad čekamo povratak ove dvojice, kako bismo imali više opcija“ – zaključio je trener Hajduka.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Damir Burić

Ostale Vijesti