Burić: Lagan raspored? Svejedno moramo biti dobri... (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.09.19. | 12:44

Pogledajte Hajdukovu konferenciju za medije uoči utakmice s Interom.

Tekući tjedan je bio jako dobar. Moji igrači odradili su ga jako dobro. Polako nam se vraćaju ozlijeđeni igrači, priključio nam se Eduok... Osim Stipe Vučura, svi igrači su tu", rekao je uoči utakmice s Interom Hajdukov trener Damir Burić:

"Inter je u uzlaznoj putanji. Dinamo ga je jedva dobio, a Rijeci je uzeo bod. Moramo biti oprezno. Mi smo favoriti, ali nisu ni oni bez kvalitete u svojim redovima. Promijenili su sustav, igraju 5-3-2 ili 5-4-1. Možemo očekivati da će se i protiv nas braniti. Tablica nas neće prevariti, moramo biti fokusirani i odigrati kvalitetno."

Burić ima slatke brige u veznom redu…

"Naš je cilj bio napuniti vezni red kvalitetom. To je srce momčadi, otamo kreću sve akcije. Imamo više opcija, naravno, kad su svi zdravi. Utakmica u Rijeci pokazala je da smo u veznom redu dominrali. U drugom dijelu smo im uzeli loptu, nedostajalo nam je jedino dubine. Bradarić je odigrao dobro, njegovim dolaskom dobili smo stabilnost u sredini. Možda nam je nedostajala prava desetka koja je u stanju to kvalitetno odigrati. Ali Mijinim povratkom imamo više opcija."

U sljedećih pet prvenstvenih utakmica Hajduk će imati dobar raspored.

"Laki suparnici, pod navodnicima, su najteži. Moraš svejedno biti kvalitetan, želiš li sve bodove."

Hoće li biti promjena?

"Sigurno, imamo širok izbor. Znamo kakvu kvalitetu momčad ima, želimo imati optimalni sastav protiv Intera."

Ostatak konferencije za medije pogledajte u videu…

(foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

Damir BurićHajdukInterPrva HNLdomaći nogomet

Ostale Vijesti