Burić: Jako je lijepo čuti da Bradarić i Strinić žele doći u Hajduk

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 23.08.19. | 13:36

Nekoliko zanimljivih izjava trenera Hajduka...

Na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Osijeka Damir Burić osvrnuo se i na neka druga pitanja koja nisu baš usko vezana uz sljedećeg protivnika.

Trener Bilih mirno je odgovarao na pitanja novinara, a kada je stigao red na to da prokomentira činjenicu kako je Hajduk blizu toga da dovede dva itekako kvalitetna igrača u vidu Filipa Bradarića i Ivana Strinića Burić je izjavio:

„Ja mislim da je najljepša stvar ta što igrači koje ste naveli žele doći u Hajduk. To znači da smo mi i dalje atraktivni, ali opet mi smo dosta realni u svemu tome i znamo što mi možemo platit i u kojim granicama se kreću naši ugovori tako da ćemo vidjeti što će biti.“, izjavio je kratko i jasno Damir Burić.

Dodajemo kako Hajduk u nedjelju u 20:00 gostuje na Gradskom vrtu protiv Osijeka te da u ovim trenucima imaju nekoliko problema što se tiče zdravstvenog stanja igrača, a to je sam istaknuo i Burić tokom press konferencije:

„Imamo igrače kao što su Josip Bašić, Bassel Jradi... koji su se malo razboljeli, u pitanju su ljetne viroze. Vidjet ćemo jesu li spremni za put. Kod ozljeda vratara Duke i Posavca stanje je nepromijenjeno. Ne želimo ništa riskirati. Imamo još par igrača koji su dobili udarce kao što su Nejašmić i Teklić. Sve u svemu imamo još odraditi treninge ovdje i u Zagrebu pa ćemo vidjeti“, zaključio je.

(foto:pixsell)

 

 


Tagovi

prijelazni roktransferiIvan StrinićFilip BradarićHajdukDamir Burić

Ostale Vijesti