Buran dan na nogometnoj tržnici: Inter doveo Radju, Roma tri igrača, pojačali se i Borussia D, Wolfsburg...

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.06.18. | 16:20

Potrošeno je više od 100 milijuna eura.

Ljetni prijelazni rok službeno počinje 1. srpnja, a taj će datum biti iskorišten da bi se službeno objavilo na desetke, odnosno stotine transfera koji će do tada biti završeni. Ovog ljeta se, ponajviše zbog Svjetskog prvenstva, već dogodilo mnoštvo transfera pa će početak ljetnog prijelaznog roka u stvari biti samo floskula jer je on započeo prije nekoliko tjedana.

Danas je bio bogat dan što se transfera tiče. Najveći je bio onaj Radje Nainggolan koji je iz Rome prešao u Inter za 38 milijuna eura. U suprotnom pravcu je otišao Davide Santon za 9,5 milijuna eura te mladi Nicolo Zaniolo.

 

 

 

 

Roma je objavila i dolazak Javiera Pastorea koji je iz PSG-a došao za 24,7 milijuna eura, a veliki transfer je objavila i Borussia Dortmund koja je za 28 milijuna eura iz mainza dovela 22-godišnjeg stopera Abdou Diallla.

 

 

 

 

Pojačao se i Wolfsburg i to 25-godišnjim napadačem Woutom Wghorstom kojeg su AZ Alkmaaru platili 10,5 milijuna eura, a Hannover je za 23-godišnjeg veznjaka Walacea HSV-u platio 6 milijuna eura.

 

 

Spomenimo i kako je Villarreal za 8,5 milijuna eura meksičkoj Americi prodao napadača Rogera Martineza.

(Foto: Twitter)

 


Tagovi

Radja Nainggolanprijelazni roktransferinogometni transferi

Ostale Vijesti