Brutalne vijesti za Romu! Jedno od rijetkih pojačanja doživjelo tešku ozljedu, čeka ga pauza od pola godine!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.07.16. | 17:54

Portugalac je trebao biti prvi izbor na lijevom beku, ali zbog teške ozljede za Romu će zaigrati tek u drugom dijelu sezone...

Mjesec srpanj došao je kraju, Juve je već kompletirao mega momčad za novu sezonu, a Roma još uvijek nije napravila neki bombastičan transfer. No, silom neprilika, Rimljani su primorani na ekspresnu kupovinu!

Naime, Roma je ostala bez jednog od rijetkih ovoljetnih novih lica, ne računamo li povratnike s posudbi i promovirane juniore. Mario Rui je na treningu pokidao prednje ligamente u lijevom koljenu, zbog čega je primoran na operaciju, a potom i pauzu od četiri do šest mjeseci!

Portugalac koji je trebao biti Romina prva opcija na mjestu lijevog beka tako će za Vučicu debitirati tek u drugom dijelu sezone. Ozbiljan je to udarac za Luciana Spallettija, ako se zna da je alternativa Emerson Palmieri, brazilski bek koji je bio na izlaznim vratima kluba, ali je ipak ostao nakon što je Roma odugovlačila (čitaj: škrtarila) oko Lucasa Dignea, pa joj ga je od PSG-a preotela Barcelona.

Inače, Rui je u Vječni grad došao iz Empolija na posudbu za 3.000.000 eura, ali se Roma obvezala i na otkup ugovora po završetku sezone za dodatnih devet milijuna. Osim njega, Spalletti je dobio još tri brazilska pojačanja, vratara Alissona (Internacional), stopera Juana Jesusa (Inter) i ofenzivnog veznjaka Gersona (Fluminense).

(Foto: Action Images)


Tagovi

Mario RuiRoma

Ostale Vijesti