REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Brozovićev prijatelj na meti Arsenala, Chelsea i PSG-a

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 03.01.23. | 14:18

Nagađa se kako bi Inter tražio najmanje 30 milijuna eura odštete da ga pusti u siječnju, premda bi Slovak na kraju sezone mogao bez odštete napustiti San Siro

Branič slovačke nogometne reprezentacije i milanskog Inter Milan Škriniar (27) našao se na meti Arsenala, Chelsea i Paris Saint-Germaina, prenose engleski i francuski mediji. Škriniar je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora s Interom, koji ga također želi zadržati, no još nije donio odluku o nastavku karijere.

Talijani pišu kako mu je Inter ponudio šest milijuna eura po sezoni, plus određene bonuse za nastavak suradnje i to je konačna ponuda Nerazzurra koji nemaju namjeru "povisiti uloge".

Nagađa se kako bi Inter tražio najmanje 30 milijuna eura odštete da ga pusti u siječnju, premda bi Slovak na kraju sezone mogao bez odštete napustiti San Siro.

Škriniar je u Inter stigao 2017. iz Sampdorije, a prije toga je igrao za Žilinu i Zlate Moravce. Za slovačku reprezentaciju sakupio je 58 nastupa. Veliki je prijatelj našeg Marcela Brozovića, bio je i kod Broza doma u Okuju. (Hina, G)



Tagovi

Milan SkriniarInterMarcelo BrozovićArsenalChelseaPSGZimski prijelazni rok 2023.

Ostale Vijesti