REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Brozovića je htjela Barca, Vatreni sad u Interu traži gotovo duplo veću plaću

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.09.21. | 17:42

Ugovor s Nerazzurrima ima do kraja sezone

Marcelo Brozović bio je želja Barcelone u proteklom prijelaznom roku. Kako javlja španjolski portal Fichajes, Blaugrana je za hrvatskog reprezentativca bila pripremila razmjenu, koja se u konačnici nije realizirala. Naime, htjeli su da Broz dođe na Camp Nou, a oni bi istovremeno u Inter poslali svog braniča Emersona Royala. Brazilac je na kraju zadnjeg dana otišao u Tottenham, a 28-godišnji Vatreni ostao u Italiji.

Kao jedan od najvrjednijih igrača u svlačionici talijanskog prvaka, Brozović je , prema pisanju Calciomercata, od kluba zatražio gotovo duplo veću plaću od one koju upravo prima. Ustaljeni član Dalićeve jedanaesteorice želi šest milijuna eura godišnje, koliko ima njegov novi suigrač Hakan Calhanoglu, u odnosu na trenutnih tri i pol milijuna eura.

Turopoljski top ugovor s klubom ima do kraja sezone, a prema Transfermarktu trenutno vrijedi 40 milijuna eura, što ga čini sedmim "najtežim" igračem u svlačionici Nerazzurra. Tržišna vrijednost spomenutog Calhanoglua, recimo, procjenjuje se na 35 milijuna eura.

Internazionale je dobro ušao u novu sezonu, nakon dva kola imaju isto toliko pobjeda i na tablici su drugi sa šest bodova. U prvom su kolu Serije A s 4:0 kod kuće porazili Genou, da bi zatim u gostima kod Hellas Verone bili bolji rezultatom 3:1. Brozović je od prve minute krenuo u obje utakmice.



Tagovi

Marcelo BrozovićInterBarcelonaEmerson

Ostale Vijesti