Perišić i Brozović ranije od očekivanja ostaju bez trenera? Poznat i mogući nasljednik!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.10.16. | 10:40

Prema izvještajima iz Italije, trener Intera Frank de Boer neće još dugo sjediti na klupi milanske momčadi, čak štoviše, otkaz bi mogao doći i prije svih očekivanja!

Nizozemski trener Frank de Boer je pred otkazom nakon novog poraza njegove momčadi. Inter je jučer, podsjetimo s 2:1 izgubio od Atalante, što mu je treći uzastopni poraz i trenutno je tek na 14. mjestu ljestvice Serie A sa samo 11 bodova.

Dodaju li se tome i skromni rezultati u Europskoj ligi, a u 12 utakmica koliko je vodio, upisao je čak šest poraza, ne čude sve glasnija nagađanja o njegovom odlasku s klupe. A on bi se mogao dogoditi čak i prije utakmice Intera protiv Torina u srijedu, pišu talijanski mediji.

Prvotni izvještaji su govorili kako neće biti nikakvih poteza čelnika kluba prije utakmice u srijedu, a nakon sastanka vrhuške kluba tijekom ovog tjedna. No, Corriere dello Sport danas prenosi kako bi ispisnica de Boeru mogla doći i mnogo ranije.

Ako doista dođe do toga, momčad će protiv Torina voditi trener mlade momčadi Intera, Stefano Vecchi ili tehnički asistent Beppe Baresi.

Kao mogući nasljednik de Boera spominje se Laurent Blanc.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Frank De Boer

Ostale Vijesti