Action Images
Action Images

Brozović asistirao za pobjednički gol protiv Jurićeve Verone i vrh Serie A (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.12.20. | 20:00

Težak orah je klub hrvatskog trenera, a Nerazzuri su to zamalo naučili na malo teži način...

Za razliku od prošlog kola, Interov trener Antonio Conte koristio je hrvatske igrače od prve minute u susretu protiv Verone Ivana Jurića.

I može biti sretan što je tako, jer je njegova momčad slavila pobjedu 2:1 i tako zauzeli vrh Serie A dok se čeka derbi dosad vodećeg Milana i Lazija.

Na koncu prvog poluvremena je bilo 0:0, igrala se tvrda utakmica bez pretjerano opasnih prilika. Conteova momčad znala je što je ulog, ali isto tako je znala koliko je momčad našeg stratega opasna po favorite.

U nastavku se igrala 52. minuta, a Lautaro Martinez je na asistenciju Hakimija zabio za vodstvo 0:1. Pogodak Argentinca pogledajte OVDJE.

Ipak, Jurić je u 46. minuti povukao važan potez kad je u igru ušao Ilić. Isti igrač zabio je u 63. minuti susreta za novu nervozu u redovima Nerazzura koji su sada imali samo 30-ak minuta da dođu do tog toliko željenog pogotka koji bi vjerojatno značio vrh ljestvice. Pogodak Ilića pogledajte OVDJE.

I stigao je - u 69. minuti, sjajno je nabacio naš Marcelo Brozović, a najviši u skoku bio je Slovak Skriniar, koji šalje loptu u gol za konačnih 2:1. Pobjednički pogodak na Brozovićevu asistenciju pogledajte OVDJE.

Veliko je to slavlje za goste koji su preuzeli vrh tablice, a obzirom da je pred Milanom težak zadatak u obračunu protiv Lazija, postoji mogućnost da ga zadrže i nakon večeras. Ipak imaju sav fokus na Italiju, sad kad su ispali iz Lige prvaka kao četvrti u skupini...

U kasnije terminu igra se još dosta utakmica, a rezultate ćemo napisati u posebnom izvještaju.



Tagovi

InterIvan JurićVerona

Ostale Vijesti