Luka Stanzl/ Pixsell
Luka Stanzl/ Pixsell

Brkljača od ponedjeljka s momčadi, debitirat će u srijedu protiv Arsenala!?

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.07.22. | 09:54

Radi se o talentiranom igraču, on je novi član Dinama, vidjet ćemo kako će se stvari oko njega dalje razvijati, najavio je novopridošlog Brkljaču Ante Čačić, koji traži još jednog sparing-partnera. To bi mogao biti Arsenal iz Tivta

Ante Čačić dao je igračima po dolasku u Zagreb dva slobodna dana, ponovno će ih okupiti u ponedjeljak u Maksimiru. Tada počinje novi režim rada, tzv. sezonski, naime, kreće razdoblje utakmica svaka tri-četiri dana koji će trajati skroz do reprezentativne stanke u rujnu. A od ponedjeljka će s prvom momčadi trenirati i Marko Brkljača, novopridošli talent, bivši Hajdukov junior. Kao što smo već pisali, on će biti priključen prvoj momčadi, takav je bio dogovor kad je dolazio iz Splita u Maksimir, a kako će se dalje razvijati njegova karijera, hoće li se u ovoj konkurenciji uspjeti nametnuti u Dinamu, to još ne možemo znati. Činjenica jest da Brkljača čitavo proljeće, zbog odnosa s Hajdukom, nije igrao, trebaju mu utakmice u ovoj fazi karijere pa ne bi trebalo čuditi ako će ipak na kraju otići i nekamo na posudbu. Mogao bi još igrati i za Dinamove juniore, ali, to zasad nije opcija.

"Brkljača nam se priključuje u ponedjeljak, on je novi igrač Dinama. Radi se o talentiranom, mladom igraču, vidjet ćemo kako ćemo stvari oko njega odvijati", rekao je Ante Čačić.

A Brkljača bi za Dinamo mogao debitirati protiv - Arsenala. No, jasno, ne radi se o londonskom velikanu već o Arsenalu iz crnogorskog Tivta, koji bi mogao biti zadnji Dinamov sparing-partner prije Superkupa s Hajdukom (9.srpnja, 20 sati). Čačić je zaključio da mu treba još jedna utakmica, zbog igrača koji su manje igrali i koji još nisu u prvom planu, no protivnika u ovom razdoblju u Zagrebu nije lako pronaći te se ukazala prilika za utakmicu s Arsenalom. Nije još taj susret potvrđen, ali radi se na tome da se utakmica igra u srijedu 7. srpnja, ako se ne varamo bio bi Arsenal prva crnogorska momčad koja bi od samostalnosti gostovala u Zagrebu, zanimljivo je da Dinamo dosad nije imao prilike igrati s klubovima iz te susjedne države. Čeka se idućih dana i konačna potvrda.


Tagovi

GNK DinamoMarko BrkljačaHajdukHrvatski SuperkupHNL

Ostale Vijesti