Brescia „popila“ tri komada od Sassuola, eurogol Caputa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.03.20. | 20:48

Zaključeno je još jedno kolu u talijanskoj Serie A

Bila je to jedna potpuno jednosmjerna utakmica u kojoj je od samog starta bilo jasno kako je domaći sastav taj koji će, ukoliko se ne dogodi neko čudo, na kraju današnjeg dana imati tri boda više pored svog imena.

Brescia se solidno branila, čak su i prema statističkim pokazateljima bili ravnopravni s domaćinom, ali netom prije odlaska na predah, domaćin stiže do vodstva. Nesmotrenu reakciju obrane gostiju iskoristio je Defrel koji je prihvatio jedan odbijanac, lijepim dodavanjem uposlio Caputa koji iz blizine ne griješi:

 

 

U nastavku utakmice zeleno-crni su sa dodatna dva pogotka samo potvrdili ono što je svima bilo jasno, a to je da je Sassuolo taj koji će stići do nove pobjede u prvenstvu.

Igrala se 61. minuta, a eurogol zabio je Caputo:

 

 

13. minuta nakon drugog pogotka, ponovno se trese mreža gostiju. Gosti su na centru izgubili loptu koja dolazi do Boge, brzonogi veznjak vukao je loptu sve do gostujućeg 16-erca nakon čega lijepim udarcem u suprotnu stranu vara gostujućeg vratara koji ponovno nije imao nikakve šanse da obrani ovaj udarac – 3:0

 

 

Do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao, a ovom pobjedom Sassuolo se popeo do 11. mjesta, dok je Brescia i dalje „zabetonirana“ na dnu tablice te je svakim danom sve bliže i bliže drugoj ligi.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Brescia

Ostale Vijesti