ANDREAS GEBERT/Reuters
ANDREAS GEBERT/Reuters

Brekalo poražen u derbiju, mladi njemački Hrvat debitirao za Bayern i 'skrivio' pogodak (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 10.04.21. | 16:58

Olmo je bio strijelac u visokoj pobjedi svog kluba.

Ove subote, u standardnom bundesligaškom terminu od 15:30 sati, na rasporedu su bila četiri zanimljiva susreta.

Po pitanju pogodaka, Nijemci nisu ni ovog puta razočarali. Od naših nogometaša, na travnjaku je bio samo Josip Brekalo, čiji Wolfsburg je poražen od Eintrachta u najvećem derbiju ovog 28. kola u Bundesligi.

Na koncu je dvoboj treće i četvrte momčadi otišao u korist domaćina, momčadi iz Frankfurta, koja je protiv Vukova slavila 4:3.

Dobro su Brekalovi gosti startati. U vodstvo ih je u šestoj minuti doveo Baka (pogledaj pogodak OVDJE), no brzo je na drugoj strani uzvratio Kamada, samo dvije minute ranije. Njegov pogodak pogledaj OVDJE. Domaćin je nešto kasnije preuzeo vodstvo, a zaslužan za to bio je povratnik Luka Jović golom u 27. minuti utakmice (pogledaj OVDJE).

Ipak, najbolji strijelac Vukova ove sezone, Weghorst, zabio je za 2:2 na samom početku drugog djela - pogledaj pogodak OVDJE. Novo vodstvo za domaćina donio je Andre Silva u 54. minuti (pogledaj OVDJE), da bi Durm povećao na 4:2 sedam minuta kasnije (pogledaj OVDJE). Da kraj ne prođe bez drame, pobrinuo se domaći nogometaš Tuta koji zabija autogol, no nakon toga se rezultat više nije mijenjao.

Drugi susret koji je bio izuzetno (nama) zanimljiv bio je ogled vodećeg Bayerna protiv Uniona iz Berlina.

Dugo su momci Hansija Flicka lomili otpor žilavih gostiju, da bi ga napokon slomili preko Musiale koji je strijelac za 1:0 bio u 68. minuti utakmice (pogledaj OVDJE). Međutim, uhvatili su gosti bod preko Ingvartsena koji je zabio u 86. minuti, a ono što vrijedi napomenuti da je jedan od krivaca tog pogotka bio Josip Stanišić, mladi Nijemac hrvatskih korijena, koji je danas imao priliku debitirati za Bavarce, ali se nije iskazao obrambenom reakcijom, što možeš pogledati OVDJE.

Od ostalih rezultata, vrijedi istaknuti uvjerljivo slavlje Leipziga u gostima kod Werdera - bilo je 1:4 za momčad Danija Olma, koji se upisao u strijelce na početku, za 0:1, a njegov pogodak pogledaj OVDJE. Također, Hertha i Borussia Monchengladbach odigrali su 2:2.



Tagovi

BundesligaBayernUnion BerlinEintracht FrankfurtWolfsburgHerthaBorussia MönchengladbachWerderRB Leipzig

Ostale Vijesti