REUTERS/Lee Smith
REUTERS/Lee Smith

Brazilci u šoku odgovorom Casemira: Stavio je Modrića ispred sunarodnjaka

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.12.22. | 15:37

“Oni se vole”, rezimirao je španjolski novinar

Brazilski portal O Globo je, kao i svi mediji, prenosio današnje presice uoči četvrtfinalnih dvoboja Svjetskog prvenstva koji su na rasporedu sutra i prekosutra. Prvo su pred novinare stali Brazilci koji će se sutra od 16 sati susresti s Hrvatima. Obje momčadi se međusobno dobro poznaju, a pogotovo vezni igrači. Naime, naš maestro Luka je suigrač nekim Brazilcima, a s nekima je to donedavno bio kroz dugi period. Zbog toga su se brazilski mediji podsjetili na jednu zgodu kako je njihov reprezentativac Casemiro ispred suigrača stavio Modrića.

Baš je Vinicius Junior, igrač Real Madrida, jednom govorio da ga hrvatska zvijezda puno uči, 'na terenu i izvan njega', a osim Vinija, iskren je bio i Casemiro. Dok je još bilo dvojbi oko toga kakav će vezni red Tite formirati na ovom Mundijalu, s Lucasom Paquetom ili Fredom ili obojicom, novinari koji prate brazilsku momčad pitali su Casemira s kim mu je ugodnije igrati, a odgovor je mnoge iznenadio.

"S Modrićem i Kroosom", ispalio je kao iz topa Casemiro uz osmijeh.

Doduše, nije ni čudno. Od 336 utakmica koje je Casemiro odigrao za Real Madrid, u 269 je uz sebe imao broj 10 Hrvatske reprezentacije. Njih su dvojica s Tonijem Kroosom formirali ono što mnogi smatraju najboljim veznim redom svih vremena.

Uz to, Modrić i Casemiro izgradili su prijateljstvo. Hrvat je jedan od omiljenih igrača u momčadi i uvijek se lako uklapao s Brazilcima, pišu tamošnji mediji. Marcelo, ga je nazvao "Lukinha", a odnos s Casemirom nije ništa drugačiji.

“Oni se vole”, rezimirao je Juan Castro, novinar španjolskog dnevnika “Marca”.

(eg)



Tagovi

Luka ModrićCasemiroReal MadridBrazilBrazilska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacijaKatar 2022

Ostale Vijesti