Boysi pomažu seliti KB Dubrava, potrebno još 50-ak ljudi (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 19.03.20. | 14:34

Pojedini ih zovu huliganima, ponekad doista to jesu, ali kad je situacija najgora, navijači će najčešće prvi pomoći.

Bolnička uprava nije propustila zahvaliti se ljudima koje često proganjaju zbog divljanja na sportskim borilištima, ali i onima koji će se prvi odazvati na ovakve akcije...

"BBB-i, navijači Dinama, svojim su nesebičnim radom pomogli da u najkraćem roku pripremimo Kliničku bolnicu Dubrava Zagreb za prihvat pacijenata oboljelih od COVID-19. Ovom nesebičnom gestom još jednom je pokazana solidarnost i jedinstvo hrvatskog naroda u najtežim trenucima", priopćili su iz Uprave KB Dubrava.

Nažalost, ni nijhovi napori nisu dovoljni, naime, potrebno je još 50-ak dobrovoljaca kako bi se posao što prije i što efikasnije priveo kraju. Boysi se neće zaustaviti na ovom dobrom djelu, tijekom dana nastavit će s drugim humanitarnim aktivnostima i pomagati svojim sugrađanima u borbi protiv epidemije. U suradnji te uz odobrenje Crvenog križa Zagreb Boysi dostavljaju lijekove i namirnice najugroženijim skupinama građana usred krize zbog koronavirusa i izvanrednih mjera koje su uvedene na razini zemlje.

"Pozivamo naše sugrađane koji pripadaju rizičnim skupinama i kojima je pomoć ovakve vrste najpotrebnija da kontaktiraju Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb na broj telefona 01/ 3778-236".

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Dinamo ZagrebBBBkoronavirusNogomet

Ostale Vijesti