Action Images/Matthew Childs
Action Images/Matthew Childs

Bournemouth nastavio sjajan niz, Luton krenuo prema zoni spasa

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.12.23. | 19:08

Odigrane su još dvije utakmice Premier lige, a večeras nas očekuju još dva susreta

U susretu 19. kola engleskog nogometnog prvenstva Bournemouth je pobijedio Fulham s 3-0 ostvarivši četvrtu ligašku pobjedu u nizu, te sedmi susret u nizu bez poraza.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Domaćin je stigao do prednosti u završnici prvog dijela golom Justina Kluiverta, na 2-0 je povisio Dominic Solanke iz kaznenog udarca u 62. minuti, a pobjedu je potvrdio Luis Sinisterra u sudačkoj nadoknadi utakmice.

Bournemouth je ovom utakmicom produžio niz bez poraza na sedam kola ostvarivši protiv šestu pobjedu u zadnjih sedam kola, te četvrtu u nizu.

Tri važna boda je dohvatio i Luton Town porazivši u derbiju začelja na gostovanju Sheffield United sa 3-2.

Gosti su poveli u 17. minuti golom Alfiea Doughtyja, no Sheffield United je uzvratio s dva gola preko Olivera McBurniea (61) i Anela Ahmedhodžića (69). U nastavku susreta igrači Sheffielda su zabili još dva gola, ali oba u vlastitu mrežu.

U 77. minuti je Jack Robinson nesretno ubačaj Carltona Morrisa skrenuo u vlastitu mrežu, a četiri minute kasnije je i Anis Ben Slimane skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Slimane se u sudačkoj nadoknadi mogao iskupiti, ali je pucao pored gola.

Bila je to druga uzastopna pobjeda Lutona koji se i dalje nalazi u zoni ispadanja, ali je zona spasa udaljena samo jedan bod.

(Hina)


Tagovi

Premier ligaPremiershipLuton TownBournemouth

Ostale Vijesti