Action Images
Action Images

Borussia preokretom do pobjede, Lazio ostao bez punog plijena protiv Bruggea (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 08.12.20. | 20:50

Prva grupa ovogodišnje Lige prvaka je kompletirana.

U poslijepodnevnoj utakmici skupine F Lige prvaka Zenit je izgubio 1:2 od Borussije Dortmund.

Rusi su šokirali njemačke viceprvake u 16. minuti. nakon odlične akcije. Santos je izveo ubacivanje sa strane s lijeve strane. Lopta je došla do Driussija koji prebacuje desno prema Sutorminu. On odigrava dupli pas s Malcomom te na posljetku daje povratnu u srce kaznenog prostora. Tamo je na lopti ponovno Sebastian Driussi koji s poludistance puca naoko traljavo, ali iznimno precizno i to je 1:0 za Zenit.

Gol za vodstvo pogledajte na OVOM linku.

Tek u 68. minuti Borussia dolazi do izjednačenja. Izveden je korner s desne strane, no lopta je prebačena na lijevu napada Nijemaca. Reus je vratio u ''vatru'' pred peterac, Hummels uspio nekako pucati izbliza, a Keržakov jedva nekako krajnjim naporom brani. No tu je na odbijancu prvi Lukas Piszczek koji zakucava iz blizine loptu u praznu mrežu za 1:1.

Gol za izjednačenje pogledajte na OVOM linku.

Odlučujući gol pao je u 78. minuti. Opet je Borussia plela mrežu po desnoj strani. Situacija je djelovala statično, nezainteresirano s obje strane, tri igrača gostiju su se nonšalantno dodavali na malom prostoru, dok se u jednom trenutku Axel Witsel nije odlučio namjestiti na lijevu nogu i s distance iskosa opaliti, pogodivši donji kut gola gostiju za 1:2.

U drugoj utakmici prvog termina Lazio i Club Brugge odigrali su bez pobjede 2:2. Time je ova grupa potpuno razriješena, Borussia Dortmund s 13 i Lazio s 10 bodova su prvi i idu u nokaut fazi. Club Brugge je treći s osam bodova, a Zenit uvjerljivo zadnji sa samo jednim bodom.


Tagovi

Liga prvakaBorussia DortmundZenitClub BruggeLazio

Ostale Vijesti