Igor Kralj / Pixsell
Igor Kralj / Pixsell

Borussia Dortmund želi dovesti mladog Hrvata koji je zabio 16 golova ove sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.05.23. | 09:19

Iza njega je sjajna sezona.

Kako prenosi njemački Ruhr Nachrichten, Borussia iz Dortmunda zainteresirana je za dovođenje mladog hrvatskog napadača Franje Ivanovića, člana druge momčadi Augsburga. Portal koji prati zbivanja u Dortmundu i okolici, navodi mladog U19 reprezentativca Hrvatske kao potencijalno pojačanje za drugu momčad Borussije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Druga momčad Borussije Dortmund mogla bi se pojačati ofenzivnim talentom Franjom Ivanovićem iz FC Augsburga . Trener Jan Zimmermann i menadžer momčadi Ingo Preuss prošli su tjedan razgovarali s 19-godišnjakom i njegovim savjetnicima u Dortmundu”, piše Ruhr Nachrichten.

Također navode kako su za Ivanovića zainteresirani i još neki klubovi, ali ne navode njihova imena. Hrvatskom U19 reprezentativcu ugovor istječe na ljeto ove godine, što ga čini još poželjnijom metom. Naravno, u prilog mu idu i sjajne igre za drugu momčad Augsburga, za koju je u 32 nastupa zabio 16 golova i dodao dvije asistencije.

Ivanović je rođen u Austriji, ali je s 12 godina preselio u redove Augsburga. Upisao je jedan nastup za U15 reprezentaciju Austrije, navodno ga vrbuju i iz njemačkog saveza, no on je zasad standardan reprezentativac Hrvatske te je u različitim kategorijama skupio već 24 nastupa za mlađe selekcije naše reprezentacije, a zabio je i sedam golova. (im)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Franjo IvanovićAugsburgBorussia Dortmund 2Borussia Dortmund

Ostale Vijesti