Bombe s Poljuda: Potpisuje Bradarić, Hajduk dovodi još dva pojačanja

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.09.19. | 08:46

Konferencija za medije najavljena je za 16:00 sati.

Danas je zadnji dan prijelaznog roka u HNL-u, a u Hajduku su najavili konferenciju za medije vezano za kraj ljetne transfer tržnice.

Nagađa se da bi konferencija trebala biti zbog predstavljanja Filipa Bradarića, veznjaka kojeg se već duže vrijeme povezuje s povratkom u Bili dres.

Međutim , u posljednje vrije su se pojavile informacije da Bradarić nije jedini akvizicija Splićana, naime, procurile su informacije da Hajduk pregovara s još dvojicom bivših igrača.

Prvi je Tino Sven Sušić, koji može pokriti sve pozicije u veznom redu, a trener Burić ga je već vodio u dresu Bilih. Bivši BiH reprezentativac s Poljuda je otišao u ljeto 2016. godine u Genk za dva milijuna eura. Međutim, u aktualnom belgijskom prvaku se nije najbolje snašao pa su slijedile posudbe u Maccabi iz Tel Aviva, Royal Antwerp i nizozemski Venlo.

Posljednjih ga se dana povezivalo s Heerenveenom, Groningenom, s par turskih klubova pa čak i talijanskom Bresciom, no ništa se nije realiziralo i prema posljednjim informacijama najbliže je povratku u Hajduk.

Za Splićane je TSS odigrao 134 utakmice, postigao 27 golova i pridodao 23 asistencije, a bio je proglašen najboljim igračem lige po ocjenama iz SN.

Drugi je Ivan Strinić, kojeg se od raskida ugovora s Milanom povezuje s povratkom u Split. Strinić je nakon osvajanja svjetskog srebra u Rusiji pauzirao cijelu sezonu zbog problema sa srcem, a povratkom u Hajduk bi se dokopao minuta koje bi ga vratile u natjecateljsku formu.

Na Poljudu se ne radi samo na dovođenju igrača, već prema našim informacijama na izlaznim vratima je Hamza Barry, koji navodno ima ponude s bliskog i dalekog istoka.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Filip BradarićIvan StrinićTino-Sven Sušićtransferi

Ostale Vijesti