Bomba u Koprivnici: Slaven doveo bivšeg igrača Barcelone!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.02.20. | 18:35

Skupio je 12 nastupa za U-21 repku Furije, igrao je s Messijem, Henryjem, Etoom, Xavijem, Iniestom, a jednu utakmicu u karijeri odigrao je i na Poljudu.

Ovaj brzonogi krilni napadač dijete je Barcelone, a član ponajvećeg kuba na svijetu bio je od 2004. do 2011. godine.

Iako je prošao sve mlađe uzraste španjolske reprezentacije, Jeffren se 2015. godine odlučio nastupati za Venecuelu odakle vuče korijene.

Osim Barcelone, ovaj 32-godišnjak igrao je za Sporting, Valladolid, Eupen, Grashoppers i AEK Larnacu, a od ovog ljeta je slobodan igrač.

Jeffern je svojevremeno vrijedio pet milijuna eura, a u klub stiže ponajviše zbog dobrih odnosa s trenerom Stipićem s kojim je imao prilike surađivati u Švicarskoj.

Vijest o ovom velikom transferu obajvio je Slaven na svojim službenim stranicama, a Jeffren je pri potpisu ugovora kratko izjavio:

"Sretan sam što sam potpisao za Slaven Belupo i obećajem da ću svakodnevno davati svoj maksimum. Trebat će mi nekoliko dana i treninga s momčadi da 'ulovim konce' i da se prilagodim, ali znam da će to brzo proći. Trener mi je objasnio što očekuje od mene, a ja znam što mogu najbolje. Radom i odricanjem stizat ćemo do dobrih rezultata", zaključioje nekadašnji član Barcelone.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Jeffren SuarezZimski prijelazni roktransferi

Ostale Vijesti