Manchester United potvrdio dolazak Donnyja Van de Beeka (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.09.20. | 18:47

Posao je gotov, a mladi Nizozemac već je dao svoj prvi intervju kao igrač Crvenih vragova.

O ovom fantastičnom veznjaku sve se zna, njegove igračke kvalitete nije potrebno dodatno isticati, a Ole Gunnar Solskjaer je s njim dobio novog fantastičnog veznjaka u svojoj momčadi od koje se u ovoj sezoni očekuju velike stvari.

23-godišnji Nizozemac potpisao je petogodišnji ugovor, a točan iznos cijelog transfera još uvijek javno potvrđen, iako se nagađa da je riječ o 39 milijuna eura fiksno + određeni bonusi.

„Htio bih se zahvaliti svim u Ajaxu. Tamo sam odrastao i uvijek ću imati posebnu vezu s tim klubom“, rekao je ovaj fantastični veznjak za klupske stranice pa nastavio:

„Ne mogu objasniti koliko je ovo velika prilika u mojem životu da budem dio ovako velikog kluba s iznimno bogatom poviješću“, nije krio svoje oduševljenje 23-godišnjak.

„Spreman sam napraviti korak više u mojoj karijeri, a za mene ne postoji ništa veće od igranja na Old Traffordu. Svi su mi rekli kako je na ovom stadionu jedna posebna atmosfera i tome se jako veselim. Naravno, kada bude opet sigurno da se navijači vrate na tribine“, dodao je.

„Ova momčad ima neke od najboljih veznjaka na svijetu i znam da od njih mogu puni naučiti. Pričao sam s trenerom o njegovoj viziji i smjer u kojem ovaj klub ide za mene je jako izvrstan. Ne mogu dočekati da budem dio ove momčadi“, zaključio je Donny.

(foto: Action images)

 


Tagovi

Donny Van De BeektransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti