Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Bomba iz Koprivnice: Ante Crnac prodan za 1,3 milijuna eura u klub koji se bori za Ligu prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.08.23. | 18:52

Sjajan posao Farmaceuta.

Znali smo da za Antu Crnca vlada velik interes, ali ipak je blago iznenadila vijest da je prodan i to u klub koji bi prekosutra mogao izboriti plasman u grupnu fazu Lige prvaka, ako na gostujućem terenu nadoknadi 0-1 poraz od Kopenhagena.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako doznaju Sportske novosti, Ante Crnac novi je igrač poljskog prvaka Rakowa, a koprivničkom klubu pripast će 1,3 milijuna eura odštete. U Rakowu će ga dočekati i hrvatski tandem - Fran Tudor i Zoran Arsenić, koji je i kapetan kluba.

Ova prodaja predstavlja sjajan posao popularnih Farmaceuta. Naime, Crnac je u Koprivnicu stigao u siječnju 2022. godine kao slobodan igrač iz druge momčadi Dinama. U omladinsku školu Modrih stigao je u 2013. godine kao desetogodišnjak, a prije toga bio je član Moslavine u rodnoj mu Kutini.

Odlazak Crnca bit će veliki hendikep za momčad Ricarda Moniza jer je s tri pogotka u šest kola bio vodeći strijelac Koprivničana. Prošle sezone zabio je šest golova i dodao dvije asistencije u 35 prvenstvenih utakmica, dok je u sezoni prije toga dva puta poentirao. Sveukupno, 11 golova u 56 nastupa za seniorski sastav Slaven Belupa. (I.M.)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaRakow CzestochoweSlaven BelupoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023nogometni transferitransfertransfer blogtransferitransferi uživoAnte Crnac

Ostale Vijesti