Bomba iz Intera: ciao Mancini, benvenuto de Boer!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.08.16. | 08:34

Sinoć se pojavila vijest kako je Mancini bivši, a danas bi vijest trebala postati i službena!

Iznenađenje sa San Sira – Roberto Mancini više nije trener Intera!

Vijest se sinoć tek pojavila, da bi jutros dobila i službenu potvrdu. Iako još nije objavljeno iz samog kluba, informacije su poprilično decidirane; poslije dvije turbulentne godine Mancini napušta kormilo Nerazzura, iako je po njemu samome ta pomisao bila nezamisliva.

Kap koja je prelila čašu novoj vlasničkoj strukturi kluba očito je bila očajna serija nastupa u pripremnim utakmicama koje je Inter igrao, gdje su redom uvjerljivo gubili od PSG-a (1-3), Bayerna (1-4) i pogotovo Tottenhama (1-6).

Izvještaji govore kako su predsjednik Erik Tohir i predstavnici vlasničke strukture zahtijevali od Mancinija podnošenje ostavke odmah nakon utakmice, iako su to kasnije preformulirali u uzajamni raskid ugovora, koji bi trebao uskoro biti i potvrđen iz samog kluba.

Već je poznato ime i Mancinijevog nasljednika: riječ je o Franku de Boeru, legendarnom igraču i donedavno treneru Ajaxa, a kojeg se spominjalo i kao ozbiljnog kandidata za klupu Evertona.

De Boera očito čeka veliki i težak posao konsolidirati momčad pred ulazak u novu sezonu, a sigurno i da će mu trebati još pojačanja osim Banege i Candreve – pogotovo u obrani i napadu – kako bi pokušao biti što konkurentniji. 

(Foto: Action Images)


Tagovi

Frank De BoerRoberto Mancini

Ostale Vijesti