EXPA/ Eibner-Pressefoto/ Krieger
EXPA/ Eibner-Pressefoto/ Krieger

Bomba iz Bundeslige: Stuttgart na zimu želi dovesti Belju!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 12.12.23. | 11:09

Stuttgart je neko vrijeme pokazivao interes za Belju i čak je bio meta VfB-a u ljeto

Prema Bildu, VfB Stuttgart se priprema za potencijalni odlazak Sehroua Guirassyja na ljeto i raspitivali su se o hrvatskom napadaču u redovima Augsburga Diona Drenu Belju.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stuttgart je neko vrijeme pokazivao interes za Belju i čak je bio meta VfB-a u ljeto, ali su već potpisali Deniza Undava na posudbu. Hrvat je otvoren za odlazak iz Augsburga na zimu, samo godinu dana nakon što se pridružio klubu, jer se borio za minutažu pod novim trenerom Jessom Thorupom.

Ako Guirassy ode, Beljo će biti glavna meta Stuttgarta da bude rezerva Undavu. Međutim, posljednjih tjedana, Sebastian Hoeneß pokazao je da može igrati s dva napadača, što bi Belji dalo šansu za moguću veću minutažu u Stuttgartu. Osim toga, svi su njihovi napadači postigli dobru formu pod Hoeneßom.

Budućnost Guirassyja je transferna saga zimskog prijelaznog roka budući da 27-godišnjak u svom ugovoru ima klauzulu o oslobađanju od 17,5 milijuna eura. Guirassy je privukao interes mnoštva klubova iz cijele Europe, ali uglavnom o njemu ovisi hoće li napustiti Stuttgart unatoč vrlo dobrom startu sezone.



Tagovi

Dion Drena BeljoBundesligaStuttgartWTA Stuttgart

Ostale Vijesti