REUTERS/Toby Melville
REUTERS/Toby Melville

Bomba: Eden Hazard vraća se u Chelsea?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.10.21. | 19:02

Belgijac je na Stamford Bridgeu proveo sedam sjajnih godina, a u Madridu se nije snašao

Eden Hazard mogao bi se u senzacionalnom transferu uskoro vratiti u Chelsea, klub u kojem je igrao najbolji nogomet karijere, piše El Nacional. Belgijski reprezentativac nije uspio pružiti najbolje od sebe u Real Madridu otkad je potpisao za Španjolce 2019. i navodno bi povratak u London bio najbolji za sve stranke.

Najveće probleme stvarale su mu ozljede jer je prema Transfermarktu u dvije godine u prijestolnici Španjolske izvan pogona bio čak 12 puta, a nedavno je, u susretu Belgije protiv Francuza u Ligi nacija, po četvrti put u karijeri zadobio ozljedu tetive desne noge.

Upitan je za susret Kraljevskog kluba protiv Šahtara u Ligi prvaka 19. listopada, kao i El Clasico na Camp Nou pet dana kasnije. Zbog ozljede tetive, dosad je u prosjeku izbivao s terena po mjesec dana. Ako do povratničkog transfera u konačnici dođe, Hazard neće još dugo nositi dres madridskog velikana.

Hazard je ove sezone u bijelom dresu skupio osam nastupa i stigao do asistencije na otvaranju La Lige u pobjedi nad Alavesom (4:1). Za Chelsea je od dolaska u klub iz Lillea 2012. skupio ukupno 352 službena nastupa, zabio 110 golova i dodao 92 asistencije. Prema Transfermarktu trenutno vrijedi 40 milijuna eura.



Tagovi

ChelseaengleskaReal MadridEden HazardLille

Ostale Vijesti