Bomba! Blatter tvrdi kako se ždrijeb Lige prvaka namješta

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.06.16. | 21:27

Mnogi već godinama pričaju kako se namještaju ždrijebovi za određena nogometna natjecanja, a sada je Sepp Blatter to potvrdio.

Koliko puta ste posljednjih godina čuli kako je neki ždrijeb, posebice onaj za Ligu prvaka, namješten. „Real uvijek dobije najlakšeg suparnika“, „Opet su očisti put Barceloni“ i slične rečenice su izjavljivali dežurni skeptici potkrijepljeni teorijama zavjere, a sada je cijela priča dobila najozbiljniju moguću optužbu. Nju je izrekao Sepp Blatter.

„Može li se namjestiti ždrijeb iako ga gledaju milijuni ljudi putem tv-ekrana? Naravno da može! Svjedočio sam tome svojim vlastitim očima, a sve se dogodilo vezano za jedno europsko natjecanje, a uključen je bio samo jedan klub“, izjavio je Blatter za argentinske novine La Nacion te objasnio kako se to radi:

Sve loptice izgledaju isto, ali se jedna ohladi ili zagrije. Svjedočio sam tome“, optužio je Blatter. Iako nije izrijekom rekao kako se radi o ždrijebu za Ligu prvaka, iz intervjua se jasno vidi kako Švicarac cilja na elitno europsko natjecanje.

Bivši predsjednik FIFA-e osumnjičen je za korupciju, a ovom izjavom želi dodatno zagorčati život svojem najvećem oponentu, još jednom osumnjičeniku, Michelu Platiniju.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Sepp BlatterFIFA

Ostale Vijesti