Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Bodø/Glimt kiksao prije dolaska u Zagreb, ali Pellegrino je zabio dva gola (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 20.08.22. | 20:16

Bodo je dva puta vodio, a strijelac oba pogotka bio je Amahl William Pellegrino koji je zabio pogodak i hrvatskom prvaku

Nogometaši Bodø/Glimta odigrali su samo 2:2 na domaćem terenu protiv Ham Kama, u dvoboju 19. kola norveškog prvenstva.

Takav rezultat je kiks norveškog prvaka koji lovi vodeći Molde na ljestvici, pogotovo znajući da je njegov subotnji suparnik 12. na ljestvici.

Bodø/Glimt je dva puta vodio, a strijelac oba pogotka bio je Amahl William Pellegrino koji je zabio pogodak i hrvatskom prvaku Dinamu u prvom susretu play-offa Lige prvaka. Drugi pogodak Pellegrino je zabio iz jedanaesterca. Ham Kam je do boda stigao golom Kirkevolda u 86. minuti.

Zanimljivo, Bodø/Glimt je ne samo igrao u istoj postavi kao protiv Dinama u utorak, nego je njihov trener Kjetil Knutsen napravio potpuno iste zamjene, uvevši Espejorda umjesto Salvesena, Grønbæka umjesto Hagena te Koomsona umjsto Mvuke. Jedino minute nisu bile iste.

Evo postave Bodø/Glimta i ocjena po Sofascoreu:

Bodø/Glimt uz utakmicu više ima četiri boda manje od Moldea.

U srijedu u 21 sat se na maksimirskom stadionu igra uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Bodø/Glimta, a Norvežani u Zagreb dolaze s golom prednosti (1:0) iz prve utakmice.

(Hina, G)



Tagovi

Bodo/GlimtGNK DinamoLiga prvaka

Ostale Vijesti