Petar Bočkaj @Pixsell
Petar Bočkaj @Pixsell

Bočkaj: Nazvao sam predsjednika i zatražio ostanak u Osijeku

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.10.21. | 11:13

Ponajbolji igrač Osijeka nije čest gost u medijima, ali kad se pojavi, uvijek ima za ispričati nešto zanimljivo.

Petar Bočakaj nije običan nogometaš. Jedan od omiljenijih likova u Gradskom vrtu u Osijeku je prošao svoj drugi dom. Smirio se, dječje mušice su iza njega, fokusiran je samo na nogomet i to se vidi.

Iako ga krasi nadimak 'bombardero', Petar se posljednje vrijeme više okrenuo asistencijama i kreaciji. Najbolji je igrač u 1. HNL po kreiranim velikim prilikama, a samim time jasno je da svi igrači u klubu vole imati njega na terenu. Kad Pero ima sekundu – dvije da se pripremi na udarac ili ubačaj, gotovo pa sigurno će biti opasno.

To su najviše na svojoj koži osjetili Riječani, sljedeći protivnik Osijeka. U nedjelju se na Rujevici igra susret dvije vodeće momčadi 1. HNL, a na tom terenu je Pero Bočakaj zabio nekoliko izvrsnih pogodaka.

„Ispada kako su mi mušterija. Volim igrati na Rujevici jer je odličan teren, atmosfera je uvijek nabrijana, a mene sve to pokreće. Ne mogu reći kako sam protiv Rijeke posebno inspiriran, ali eto protiv njih me hoće pogodak. I stvarno su svi koje sam postigao bili posebni. Jedino onaj prvi u Kupu je bio 'normalan'“, rekao je Petar Bočkaj u razgovoru za Glas Slavonije pa dodao:

„Istina je, malo su me stali slobodnjaci, ali ih i nemamo previše na utakmicama. Zato me idu asistencije, a one su važan doprinos momčadi i našim dobrim rezultatima. No nisam odustao od slobodnjaka. Možda zabijem već u nedjelju kad me već tako ide na Rujevici“, ističe omiljeni član Osijeka.

Poslije Mile Škorića i Marka Malenice, Bočkaj je igrač s najdužim stažem u Osijeku. Ovog ljeta je bio na pragu transfera, ali je navodno sam nazvao predsjednika kluba i zatražio ostanak u Osijeku.

„Istina je kako sam presjekao te priče o transferu. Razloga je bilo više. Prvo je obiteljski, jer sam dobio prinovu u obitelji i nije bio trenutak za selidbe, a drugi je taj što mi je jednostavno dobro ovdje, a mislim kako još mogu dosta toga dati Osijeku“, potvrdio je u razgovoru za Glas Slavonije.

Cijeli razgovor pročitajte OVDJE


Tagovi

Petar BočkajFerenc SakaljOsijek

Ostale Vijesti