Blanc opet nije doveo PSG do pobjede

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.08.14. | 22:43

Ljulja li se stolica Laurentu Blancu? To pitanje koje se legitimno postavlja nakon što je u utakmici 3. kola francuskog prvenstva odigrao tek 0:0 kod Eviana.

PSG su u Evian došli kao apsolutni favoriti, a još jednom se pokazalo kako Park sportova nikako ne odgovara pariškoj momčadi. Naime, na četiri dosadašnja susreta na ovom stadionu PSG je ostvario tek 1 pobjedu, a ubilježio je dva poraza dok im je ovo bio prvi remi.

Još jednom se pokazalo koliko PSG ovisi o Zlatanu Ibrahimoviću koji nije nastupio na ovoj utakmici zbog ozljede, a bez njega napad francuskih prvaka bio je mlitav. Tek nekoliko poluprilika Cavanija nije bilo dovoljno da se postigne pogodak i ostvari pobjeda, a da stvar za PSG bude gora pobrinuo se Cabaye koji je u 63. minuti isključen zbog drugog žutog kartona.

Nakon što su ostali s igračem više, igrači Eviana su se razbudili i u samoj završnici utakmice imali nekoliko lijepih prilika. No, nisu domaći napadači imali sreće te je ostalo 0:0. Evian je na ovaj način ostvario prvi bod u ovoj sezoni, a PSG je nakon tri kola samo na 5 bodova.

Liga 1 – 3. kolo:

Petak:

Evian – PSG 0:0

Subota:

17:00 Guingamp – Marseille
20:00 Bastia – Toulouse
20:00 Lille – Lorient
20:00 Montpellier – Metz
20:00 Nice – Bordeaux
20:00 Reims – Caen

Nedjelja:

14:00 Lyon – Lens
17:00 St.Etienne – Rennes
21:00 Nantes - Monaco

(Foto: Action Images)


Tagovi

Paris Saint-GermainEvian

Ostale Vijesti