Blackpool napokon našao i vratara za subotnju utakmicu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 07.08.14. | 17:06

Samo par dana prije početka natjecanja u Championshipu, Blackpool je potpisao i vratara koji će u subotu braniti protiv Nottingham Foresta.

Blackpool je još prošlog tjedna imao samo 11 igrača prijavljenih za sezonu koja je pred nama, a među njima nije bio niti jedan vratar. Nakon toga su igrači ipak pristizali, većina njih na posudbu ili na jednogodišnji ugovor, ali vijesti o angažmanu nekog čuvara mreže nisu pristizale. A onda se dogovorio posao s Cardiffov. Iz donedavnog prvoligaša u Blackpool na jednogodišnju posudbu dolazi Joe Lewis.

„Posljednje dvije sezone sam proveo na klupi čekajući priliku pored Davida Marshalla koji je svoj posao obavljao odlično. Branio sam samo u kupu i nekim prijateljskim utakmicama, a to je uistinu bilo frustrirajuće. Želio sam promijeniti sredinu i braniti, a nadam se da ću u Blackpoolu biti prvi čuvar mreže“, rekao je Lewis. Njegovo nadanje sigurno će se ostvariti jer engleski drugoligaš trenutno na rosteru nema drugog vratara tako da Lewis u subotu protiv Nottinghama neće imati zamjenu.

A da će Blackpool ipak imati dobru rotaciju na ostalim pozicijama pobrinuo se i angažman španjolskog veznjaka Andree Orlandija. On je kao slobodan igrač potpisao jednogodišnji ugovor sa svojim novim klubom, a do sada je bio član Swanseaja.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Blackpool

Ostale Vijesti