Reuters
Reuters

Bjelici i Kovaču se tresu klupe, a sportski direktori panično dogovaraju transfer: Vukovi žele 'željeznog' napadača

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.01.24. | 12:33

Nakon 1-1 "hat-tricka" na početku godine i samo dvije pobjede u zadnjih 13 utakmica Bundeslige, Kovačev klub očajnički traži napadača

Njemački mediji pišu o mogućim otkazima Nenadu Bjelici i Niki Kovaču. Jednome zbog scene sa Saneom, drugome zbog loših rezultata. A za to vrijeme njihovi klubovi dogovaraju transfer u fotofinišu. Prijelazni rok u Njemačkoj zatvara se u četvrtak, a do tada, VfL Wolfsburg definitivno želi dovesti novo pojačanje.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon 1-1 "hat-tricka" na početku godine i samo dvije pobjede u zadnjih 13 utakmica Bundeslige, Kovačev klub očajnički traži napadača. To bi trebao biti uvježban centarfor kojega je sportski direktor VfL-a Sebastian Schindzielorz pronašao upravo u Union Berlinu. Stručnjak za udarce glavom 32-godišnji Kevin Behrens (četiri gola ove sezone) trebao bi što je prije moguće odraditi dva i pol sata vožnje od Köpenicka do Wolfsburga i preseliti se u trenutni krizni klub Bundeslige.

Wolfsburger Allgemeine Zeitung prvi je izvijestio, a Bild potom dodatno potvrdio kako će se ovaj transfer vjerojatno dogoditi, ali ne za malen novac. Naime, napadač još uvijek ima ugovor do 2025. i njegova trenutna tržišna vrijednost je 4 milijuna eura prema Transfermarktu i njemački mediji kažu kako će Vukovi morati dodati barem milijun tome, žele li ga kupiti.

Inače, rođeni Bremenac je dobio poziv u reprezentaciju prošlog listopada i debitirao je u remiju Njemačke 2-2 protiv Meksika. Doduše,ovaj se transfer ne bi uklapao u osnovnu strategiju VfL-a da primarno potpisuje mlade i talentirane igrače koji se mogu razvijati. Behrens će u subotu proslaviti 33. rođendan pa se u tu filozofiju nikako ne uklapa. Čini se da je voda došla do grla...



Tagovi

Nenad BjelicaNiko KovačBundesligaZimski prijelazni rok 2024.WolfsburgUnion Berlin

Ostale Vijesti