Bjelica započeo lov: Poljaci tvrde kako dovodi zvijezdu Ekstraklase

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 07.09.20. | 14:11

Škorić bi mogao otići u Poljsku, ali čini se kako se Bjelica sprema nekoga i dovesti s tržišta koje jako dobro poznaje.

Poljski novinar Piotr Kozminski tvrdi kako je Osijek naciljao jednu od zvijezda poljske Ekstraklase Damjana Bohara. Prema informacijama koje donosi Super Express, Bjelica je navodno ponudio njegovom Zaglebie Lubinu 400.000 eura uz deset posto sljedećeg transfera za slovenskog reprezentactivca, koji može igrati u veznom redu i na krilu.

Poljake ne čudi ovaj potez jer su uvjereni kako će Bohar napustiti Zaglebie u tekućem prijelaznom roku, naime, ima još godinu dana ugovora i sljedeće ljeto će moći otići bez odšete. Lani je bio odličan u poljskom prvenstvu, a i tekuće je otvorio jako dobro s golom i dvije asistencije u dvije utakmice.

Ako to nije bila dovoljna referenca za njegov angažman, onda je morao biti pobjednički gol za Sloveniju protiv Moldavije (1:0) jučer, njegov premijerni u dresu nacionalne momčadi, koji je naše susjede lansirao na drugo mjesto u skupini 3 C Lige nacija s pobjedom i remijem.

Zaglebie je u ovom prijelaznom roku već ostao bez jednog važnog igrača, Bartosza Bialeka, koji je prodan u Bundesligu, a klupski predsjednik u nedavnom je intervjuu izjavio kako neće puštati Bohara za manje od 1.000.000 eura, no s obzirom na to kako ima još samo devet mjeseci ugovora, to je iluzorno za očekivati.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Damjan BoharZaglebie LubinOsijeknogometni transferi

Ostale Vijesti