REUTERS/Lisi Niesner
REUTERS/Lisi Niesner

Bjelica: „Vjerujemo da ćemo u iduće tri utakmice biti učinkovitiji pred golom“

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 28.04.24. | 20:20

Unionova prednost na 16. mjestu i dalje iznosi dva boda.

Union Berlin je u nedjelju lako mogao uzeti tri boda iz Mönchengladbacha, ali učinkovitost je izostala. Kevin Volland (31) bio je malo iznerviran, ali je bio sretan što će ponijeti bod sa sobom kući.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Možemo biti zadovoljni s drugim poluvremenom, ali naravno ne s iskorištavanjem prilika", rekao je Kevin Volland, rezimirajući 0-0 remi u Gladbachu na DAZN-u. Dva puta je ofenzivac imao priliku zabiti prvi gol, ali nije uspio. Međutim, Volland nije bio potpuno nezadovoljan remijem.

"S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, sretni smo što smo uzeli bod", rekao je ofenzivac. Slično je to vidio i Nenad Bjelica.

"Slažem se i zadovoljan sam igrom svoje momčadi. Nažalost, nismo iskoristili dobre prilike."

Momčad je živa, dali su znakove života, rekao je sretno Bjelica, kojemu je ipak malo smetao jedan bod jer se moglo više.

"Vjerujemo da ćemo u posljednje tri utakmice biti učinkovitiji pred suparničkim golom. Imamo kvalitetu za to, imam puno povjerenje u naše dečke", bodrio je Bjelica sve navijače Uniona. Zahvaljujući remiju Mainza i Kölna 1-1, Unionova prednost na 16. mjestu i dalje iznosi dva boda.



Tagovi

Nenad BjelicaUnion BerlinBundesliga

Ostale Vijesti