Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

Bjelica: Svi govore da su Hajduk i Dinamo jači, a ja im vjerujem; Tomić: Ovo je bilo dostojno finala

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.03.22. | 20:59

Treneri su prokomentirali polufinalni susret Kupa

Dramatična utakmica na Rujevici donijela nam je novog finalista Kupa koji će se s Hajdukom susresti na Poljudu. Nakon produžetaka Rijeka je slavila 3:2 protiv Osijeka, a odmah nakon završetka utakmice trener Osijeka Nenad Bjelica prokomentirao je ispadanje svoje momčadi.

„Čestitke Rijeci na ulasku u finale. Oni su zaslužili možda malo više zbog broja šansi koje su imali. Moram pohvaliti borbenost i vjeru moje momčadi. Rezultat je realan, u produžecima je bilo svega, zanimljivo za gledatelje, za nas trenere baš i ne“, rekao je nakon poraza i dodao:

„Pokušali smo u drugom dijelu promjenom formacije, izgledalo je to dosta dobro, ali onda su nas ozljede natjerale na neke promjene koje su nam ponovno malo zakomplicirale stvari. Mijenjala je i Rijeka, bilo je svega. Što se HNL-a tiče, nas nitko ne vidi kao favorite, svi govore da su to Hajduk i Dinamo, zašto bismo se mi onda tako postavljali? Svi govore da su Hajduk i Dinamo najjači, ja im vjerujem.“

Nakon Bjelice pred mikrofon je stigao trener pobjedničke momčadi Goran Tomić.

„Ova utakmica je bila dostojna finala. Vjerujem da su gledatelji uživali u igri obje momčadi. Osijek je imao jednako dobre šanse kao i mi, ali eto, džoker s klupe Merkulov je uspio odvesti utakmicu na našu stranu i donijeti nam finale. Od sutra smo već u fokusu za Dragovoljac, a do finala s Hajdukom ima dosta vremena. Ova ekipa daje sve od sebe u svakoj utakmici i na to sam ponosan, a u HNL-u idemo utakmicu po utakmicu pa što bude, bit će“, izjavio je nakon utakmice.


Tagovi

HNK RijekaOsijekNenad BjelicaGoran Tomić

Ostale Vijesti