Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Bjelica: Slađe je ovako u sudačkoj nadoknadi

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.02.22. | 21:41

Osijek je slavio u infarktnoj završnici

Dramatična završnica obilježila je utakmicu na Aldo Drosini između Istre 1961 i Osijeka. Činilo se da će Istra senzacionalno izvući remi, a onda se u posljednjim sekundama susreta ukazao Antonio Mance i zabio za pobjedu momčadi Nenada Bjelice.

„Jako sam zadovoljan rezultatom, a kad se do pobjede dođe u sučevoj nadoknadi, onda je to još slađe. Prvi dio smo odigrali kvalitetno, čvrsto, a u nastavku se dogodio taj preokret. Dobili smo gol za 1:2 i onda je porasla nervoza, naposljetku smo dobili i drugi pogodak. Istra je vrlo dobra momčad, koja ima odličnog trenera, i u finišu nas je kod 2:2 mogla i kazniti, ali sreća se ovaj put nasmiješila nama. Kad se ovako izvuče pobjeda, onda to može biti veliki poticaj za momčad. Tako nam je bilo i protiv Gorice, kad smo dali gol u 93. minuti“, rekao je Bjelica nakon utakmice.

Utkamicu je prokomentirao i Istrin trener Gonzalo Garcia.

„Čestitam Osijeku na pobjedi, a nama ostaje veliki žal što smo ovako izgubili utakmicu. Dečki su jako žalosni, teško je i nama trenerima, navijačima, svima. Prvi dio nismo odigrali na razini, gosti su to znalački kaznili, iako smo zbilja naivno primili te golove. U nastavku smo podigli agresivnost, čvršće išli u duele, hrabrije igrali i krenuli prema njihovom golu. Zabili smo za 2:2 i onda imali još prilike za konačni preokret, a eto što je nogomet, onda izgubiš. Zaleđe kod trećeg gola? Rekli su mi, ne znam zašto se onda nije uključio VAR. No, na stranu ta odluka, suđenje je po meni bilo vrlo korektno“, zaključio je Garcia.


Tagovi

Nenad BjelicaGonzalo Garcia

Ostale Vijesti