REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Bjelica se uskoro vraća na klupu, njegova pomoćnica najavila: "Naš je fokus na pobjeđivanju, svi znaju što im je činiti"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.02.24. | 19:28

Union Berlin sutra od 18.30 sati gostuje kod Mainza

Iako su mediji u njemačkoj bili željni krvi nakon „ljubavnog zagrljaja” Nenada Bjelice i Bayernovog Leroya Sanea, pa su već pod giljotinu bacili hrvatskog trenera, od njegove smjene, očito, neće biti ništa.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Bjelica će propustiti još samo jedan ogled, ovaj sutrašnji na gostovanju kod Mainza (18.30 sati), a utakmicu je najavila članica stručnog stožera Marie-Louise Eta.

Protiv Mainza moramo biti hrabri i koristiti svoje prilike, znamo kakav nas izazov čeka. Na kraju dana nije važno tko će zabiti pogodak, a mi vjerujemo svojim napadačima. Naš je fokus na pobjeđivanju, svi znaju što im je činiti”, samouvjereno je istaknula Eta.

O planu igre rekla je sljedeće:

Moramo pronaći dobar miks – igrati dobar nogomet i imati bistar um. Mainz je organizirana momčad, no mi moramo gledati sebe. Imamo dobru momčad. Uvijek će biti nekih rotacija u sastavu, da li je riječ o suspenzijama ili ozljedama, no cilj ostaje isti”, dodala je Eta. (pz)




Tagovi

Nenad BjelicaBundesligaUnion BerlinMainz

Ostale Vijesti