David Inderlied/DPA
David Inderlied/DPA

Bjelica s izmijenjenim sastavom upisao pobjedu protiv drugoligaša Magdeburga

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.03.24. | 14:45

Berlinčani su upisali sigurnu pobjedu, a nakon reprezentativne stanke gostuju kod Eintracht Frankfurta

Union Berlin nenada Bjelice upisao je pobjedu u prijeteljskoj utakmici kod drugoligaša Magdeburga i slavio 3-1.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kao i u 2-1 pobjedi protiv Werdera iz Bremena, trener Uniona Nenad Bjelica poslao je svoju momčad na travnjak u formaciji 3-4-3, ali su samo Danilho Doekhi, Lucas Tousart i Christopher Trimmel bili na na travnjaku kao i u zadnjoj prvenstvenoj utakmici tijekom vikenda. Unatoč rotaciji, domaći su kontrolirali akciju protiv Magdeburga. A slavili su nakon solo akcije Benedicta Hollerbacha u 10. minuti susreta, a isti igrač je povisio na 2-0 udarcem u lijevi kut u 33. minuti.

Na poluvremenu je Bjelica napravio izmjenu i promijenio formaciju u 4-3-3 sa zamjenskim Kevinom Vogtom kao šesticom, ali nakon akcije Atika i Schulera, potonji je rezultat promijenio u 2-1 u 57. minuti, no samo dvije minute kasnije Bedia je zabio iz neposredne blizine za konačnih 3-1.

Igri Bjeličinih momaka nema se što zamjeriti, zapravo je najveća šteta što mu je travnjak morao napustiti vratar. Jakob Busk morao je biti zamijenjen zbog ozljede lista desne noge u 69. minuti, a zamijenio ga je mladi vratar Berkin Arslanogullari. Tako su Berlinčani upisali sigurnu pobjedu, a nakon reprezentativne stanke gostuju kod Eintracht Frankfurta. Magdeburg će se, s druge strane, sučeliti s Hannoverom 96 kod kuće u 'zweitoj'. (g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.





Tagovi

Nenad BjelicaUnion BerlinMagdeburgWerderBundesliga

Ostale Vijesti