PIXSELL
PIXSELL

Bjelica prvo pojačanje za Trabzon pronašao u školi Osijeka!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.04.23. | 13:36

Bjelica pojačava svoj kadar u stručnom stožeru Trabzonspora

Novi trener Trabzonspora Nenad Bjelica pronašao je prvo pojačanje za novi klub u kojem nastavlja svoju karijeru. Put Turske će Danijel Jumić koji je do sada bio voditelj Škole nogometa NK Osijek. Prema nekim informacijama, Jumić će biti dio stručnog stožera Nenada Bjelice, skupa sa Ninom Bulom i Jasminom Osmanovićem, također bivšim djelatnicima Osijeka.


"Sretan sam što sam uspio dati svoj doprinos kvaliteti rada škole nogometa i ponosan što školu napuštam sa spoznajom da se ovdje nalazi velik broj talentirane i kvalitetne djece", rekao je Jumić na oproštaju od Gradskog vrta u koji je stigao na poziv Bjelice u lipnju 2021.

"Hvala Danijelu na kvalitetnoj i korektnoj suradnji. U ove gotovo dvije godine nastavio je raditi putem kojeg je Škola nogometa NK Osijek ima u svojoj srži, zadržan je kontinuitet kvalitetnog rada o čemu najviše govore rezultati i broj reprezentativaca koje imamo u mlađim uzrasnim kategorijama. Danijelu želimo puno sreće u daljnjem razvoju profesionalne karijere", rekao je sportski direktor Ivica Kulešević


Tagovi

Nenad BjelicaDanijel JumićNK OsijekTrabzonspor

Ostale Vijesti