Bjelica potvrdio dolazak Bohara i otkrio: Dolazi nam još jedan veznjak

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.09.20. | 09:05

Dva nova imena uskoro u Gradskom vrtu.

Kao što je Germanijak donio informaciju ranije ovog tjedna, uprava Osijeka uskoro će potpisati Damjana Bohara. Ovaj 28-godišnji krilni napadač sve je dogovorio s Osječanima, a također je postignut i dogovor između klubova, a Nenad Bjelica – novi trener i sportski direktor – otkrio je zašto još ništa službeno nije potpisano.

„Što se dogovora s igračem i njegovim klubom tiče, tu je sve riješeno, ali još ništa nije potpisano. Problem je u njegovu sadašnjem klubu Zaglebiu iz Lubina. Dosta je to specifičan klub jer za transfer se mora prikupiti nekoliko potpisa odgovornih ljudi, a jednom je netko u rudniku, drugi put u uredu, ali nadam se da ćemo taj posao dovesti do kraja i da će Bohar postati naš član. Ono najvažnije smo uspjeli obaviti i dogovoriti se s igračem i klubom, sada slijedi završetak posla da se transfer zgotovi“, rekao je Bjelica za Sportske novosti.

Osim krilnog napadača, bivši trener Dinama otkrio je i da će klub s Drave „angažirati i jednog veznog igrača“, ali tek treba vidjeti o kome je riječ.

(Foto: Davor Javorović/Pixsell)


Tagovi

Nenad BjelicaDamjan BoharZaglebie LubinEkstraklasa

Ostale Vijesti