Screenshot
Screenshot

Bjelica: “Osjećao sam se provocirano, ali nisam smio tako reagirati”, Tuchel: "Teško ga je braniti", mediji uvjeravaju: “Dobit će suspenziju”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.01.24. | 08:05

Hrvatski stručnjak odgurnuo je Sanea otvorenim dlanom o lice, zaradio crveni karton, a sad mu slijedi i 'čestitka' od Saveza...

Union Berlin nije uspio kreirati senzaciju na Alianz Areni, u odgođenoj utakmici 13. kola njemačke Bundeslige. Bayern je bio bolji s minimalnih 1-0, ali priča dana nije Guerreiro i njegov pogodak, već hrvatski stručnjak Nenad Bjelica i njegov crveni karton iz 74. minute.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Bjelica je pocrvenio nakon što je rukom o lice odgurnuo domaću desetku Leroya Sanea, a nakon utakmice poručio je sljedeće:

"Ja sam u svom trenerskom prostoru, lopta dolazi k meni i želim je predati Sanéu koji me je gurnuo i tad sam reagirao kako nisam trebao, rukom prema licu. To nije u redu i tad sam dobio crveni karton apsolutno zasluženo. Osjećao sam se provocirano u svom trenerskom prostoru i reagirao sam kako nisam trebao", riječi su Nenada Bjelice nakon utakmice, a njegovu reakciju je, osim Sanea, isprovocirala i činjenica da koji trenutak prije tog okršaja uz rub terena njegovoj momčadi nije sviran kazneni udarac.

"Viđao sam takve penale, kontakt je bio jasan, sudac je prosudio da nije za penal i moramo to poštovati. Naravno da ga nije lako suditi pred 70.000 Bayernovih navijača", dodao je.

Tuchel pak nije htio komentirati situaciju...

"Nisam ni vidio što se dogodilo, jedino na fotografijama, a on je sve objasnio", rekao je trener Bayerna, nakon čega je ustvrdio:

"Nije dobro, teško ga je braniti. Ne želim ništa reći o tome jer ne želim dolijevati ulje na vatru."

Njemački mediji pišu da Bjelicu čeka suspenzija.

“Hrvat nije htio odustati, iako je Sane to zahtjevao. Bjelica je bacio loptu, raspravio sa Saneom, pa onda samo udario Sanea u lice”, stoji u tekstu Bilda, koji tvrdi kako su Bjelicu redari morali smirivati na tribinama.

“Bjelica je morao otići na tribinu nakon što je isključen. Tamo se svađao s navijačima, a redari su ga morali spustiti na sjedalo. Napokon je sjeo u loži za predstavnike medija, gdje su ga okružila trojica redara.”

Novinari Expressa javljaju kako Bjelicu sigurno čeka kazna.

"Trener Uniona sad je u još većim problemima. Ovisno o odluci sportskog suda, dobit će suspenziju i možda neće moći voditi svoju momčad u borbi za ostanak na nekoliko utakmica."



Tagovi

Nenad BjelicaBundesligaUnion BerlinBayern

Ostale Vijesti