Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

Bjelica: Kad imate Caktaša momčad prilagodite njemu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 13.02.22. | 20:19

Strateg Osijeka bio je zadovoljan nakon pobjede

Osijek je pobjedom 1:0 protiv Rijeke dobio važnu bitku u borbi za naslov. S tri boda vratili su se na drugo mjesto s ukupnih 46 bodova, tri manje od Dinama. Zadovoljstvo nakon pobjede i autogola Čestića strateg Osijeka Nenad Bjelica nije mogao skriti.

„Čestitam igračima i navijačima. Gledajući utakmicu, zasluženo smo pobijedili. U prvom poluvremenu mogli smo doći do prednosti. U drugome nije bilo izrazitih šansi. Spretan gol je nagrada za sve što smo uložili", rekao je Bjelica nakon utakmice pa nastavio o kadru: "Ne žalimo se kada nam netko nedostaje zbog ozljeda i korone. Vjerujem u svakog igrača. Danas su dečki dali svoj maksimum, možemo biti zadovoljni“, rekao je Bjelica i dodao:

„Laszlo Kleinheisler je prošlu jesen odigrao nekoliko utakmica na lijevome krilu, a Kristian Fućak je u Orijentu igrao u špici. Dosad smo ga koristili na lijevome krilu. Pokazali su da se mogu adaptirati. Kada imate igrača kao što je Mijo Caktaš, morate jedanaestoricu prilagoditi njemu. Opasan je, može napraviti višak, opasan je iz drugog plana. Pokazali su igrači da imamo sjajnu ekipu.“

Rijeka im je veliki suparnik u borbi za naslov.

Ostavili smo ih u tri utakmice bez ijednog gola, iako se nismo ni mi nazabijali, ali su samo dva bila dovoljna za dvije pobjede. Možemo biti zadovoljni prvenstveno defenzivom koja je Rijeku ostavila na jednoj šansi, Rijeku koja uz Dinamo i Hajduk ima najveću ofenzivnu kvalitetu“, rekao je Bjelica.


Tagovi

Nenad BjelicaOsijekHNK RijekaRijekaPrva HNLHNL

Ostale Vijesti