Bjelica još trojici dinamovaca traži novi klub

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.01.20. | 08:33

Modri imaju prevelik kadar za proljetni dio sezone.

Nakon što su prodani Dani Olmo i Mario Šitum, a na posudbu otišli Ivo Pinto, Dinko Horkaš i Marko Lešković, redove zagrebačkog Dinama uskoro bi mogla napustiti još trojica igrača.

To je najavio sam trener Nenad Bjelica, koji je obznanio dva kandidata za odlazak na posudbu kako bi dobili dovoljnu minutažu, a potom se vratili na ljeto i borili se za mjesto u novom pohodu na Ligu prvaka.

„Dva su igrača kandidati za posudbu, to su Ćuže i Mišković. Mišković je jesenas došao praktički nepripremljen i nije dobio svoje minute koje je očekivao, ali nije ni igrao na razini koju smo mi očekivali, no u nekim bi HNL momčadima sigurno imao svoje mjesto i držimo da bi se mogao razviti. A kad je u pitanju Mario Ćuže, čekamo kraj prijelaznog rok da vidimo hoće li otići još koji vezni igrač. Ako ostanemo ovakvi kakvi smo sada, vjerojatno će na posudbu, ne znamo još kamo, odlučit će on, njegovi menadžeri, klub. Žele ga svi, tako da neće biti problem naći klub za njega, želi ga pola HNL-a“, rekao je za Sportske novosti strateg 'modrih'.

Ćuže iz tog razloga neće igrati u subotu protiv Slaven Belupa, a Bjelica je dodao da mu ne trebaju četiri napadača, stoga bi i jedan od njih – ponovno, ukoliko ne bude prodaje – trebao otići na posudbu.

Dakle, Ćuže, Mišković i jedan od napadača bi uskoro trebalio pronaći novi, privremeni, angažman.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Nenad BjelicaMario ĆužeRobert Mišković

Ostale Vijesti