screenshot
screenshot

Bjelica 'isprovocirao' Hiroša: Nisu rašlje, ali peta u stilu Thierryja Henryja! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.12.21. | 13:52

Igrač Osijeka počastio publiku na suncem okupanom gradskom stadionu u Gorici

Otvoreno je 18. kolo 1.HNL!

Dok čekamo najveći derbi hrvatskog nogometa u kojem će snage odmjeriti Dinamo i Hajduk, danas pratimo utakmice u ranijem popodnevnom terminu. Tako smo primjerice već u trinaest sati u Gorici ispratili nogometaše Krune Rendulića i gostujućeg Osijeka u sjajnim uvjetima za igru. A kako bi doživljaj bio potpun, Amer Hiroš se pobrinuo da ovaj pomalo otočki termin odigravanja dobije i pogodak u duhu jedne legenda nogometa u Engleskoj!

Amer Hiroš je na samom kraju prvog dijela uspio anulirati prednost Gorice iz šeste minute susreta ni manje ni više već -petom. Kirurški precizan centaršut u peterac za krilnog napadača koji se sjajno snalazi kraj svog čuvara i petom gura loptu u mrežu kraj nemoćnog Dominika Kotarskog. Potez pravog "španera" je itekako vrijedan reprize, i to nekoliko puta...

Kad već spominjemo legendu iz Engleske, naravno tu mislimo na velikog Thierryja Henryja. Veliki Francuz je bio prava napast u šesnaestercu, posebno se pamti ovaj genijalni potez petom uz jaki pritisak protivničkog stopera na leđima. Hiroš je očito gledao snimke i učio od najboljih!

Utakmica se nastavlja, trenutni rezultat je 1:1, no kako je krenulo, neće još dugo tako ostati. Susret se otvara a to je najbolja moguća vijest za ljubitelje nogometa.



Tagovi

Amer HirošOsijek

Ostale Vijesti