Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Bjelica: „CSKA je dobio poklon, a mi nismo znali iskoristiti njihove propuste“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.08.21. | 09:05

Trener Bijelo-plavih je uvjeren da je Osijek zaslužio pobjedu, ali je čestitao Bugarima na prolazu.

Osijek je sinoć u Gradskom vrtu odigrao 1:1 u trećem pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, no to nije bilo dovoljno za prolaz u play-off rundu jer su Bugari u Sofiji slavili rezultatom 4:2.

Trener Bijelo-plavih bio je zadovoljan pristupom svoje momčadi te je uvjeren kako je Osijek zaslužio pobjedu.

"Dečki su dali sve od sebe i čestitam im na tome, a čestitam i CSKA-u na prolasku u play-off. U prvoj utakmici smo bili loši, danas smo gledali puno bolji Osijek, ali onda smo sami sebi zabili gol. Igrali smo vrlo koncentrirano i kvalitetno u drugom dijelu, ali nismo uspjeli zabiti taj gol da dobijemo vjetar u leđa za treći", izjavio je Bjelica te dodao:

"Na poluvremenu sam rekao igračima da nastave igrati strpljivo. Bio je cilj što prije s loptama dolaziti do Bočkaja i Miloša. Na ovom nivou si ne možete dozvoliti da prespavate utakmicu kao što smo mi ušli u prvu. Svi su podcijenili CSKA pa je onda to valjda ostalo i u našim glavama. Sad se moramo koncentrirat na prvenstvo i biti što bolji."

"Mi smo danas zaslužili pobjedu. Ne tako visoku kao oni tamo, ali trebali smo pobijediti. Nogomet se igra za golove, što je, tu je. Psihička priprema? Danas je CSKA imao propusta, ali mi to nismo znali iskoristiti. Danas nismo imali takvih problema, odigrali smo odličnu utakmicu. Prvi gol smo primili iz greške, ali to je nogomet. Nije igrač htio pogriješiti, ali kad ostavite ekipu kao što je CSKA na jednom šutu izvana, morate biti zadovoljni. CSKA nije imao ni jednu polupriliku, budimo iskreno. Dobili su jedan poklon i iskoristili ga."

Za kraj konferencije za medije Bugarskog novinara je zanimalo da li je CSKA bio bolji od Osijeka?

"Koju ste vi utakmicu gledali? U dvomeču je bio bolji, ali danas nije. Što vi kažete, jeste li vi zadovoljni s CSKA-om danas?"


Tagovi

Konferencijska ligaNenad BjelicaCSKA Sofija

Ostale Vijesti