MATTHEW CHILDS/action images
MATTHEW CHILDS/action images

Bivši vratar Rijeke primio tri komada, Halilović prosjedio svih 90 minuta

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.03.21. | 18:37

Filip Krovinović je sa svojim Nottinghamom gostovao kod drugoplasiranog Watforda te je poražen 1:0.

Hrvatski igrači u najzahtjevnijoj ligi na svijetu, engleskom Championshipu, nisu se danas proslavili. Točnije, njihovi klubovi nisu postigli ni pogodak, a onaj koji stoji između vratnica pimio je čak tri.

Filip Krovinović je sa svojim Nottinghamom gostovao kod drugoplasiranog Watforda te je poražen 1:0. Domaćini su zabili već u 17. minuti i pokazao se to kao konačni rezultat. Krovinović je igrao 81 minutu, ali bez neke zapaženije uloge.

Birmingham, čije boje brane Alen Halilović i Ivan Šunjić, bori se za opstanak, a tako će i ostati ako nastavi igrati kao što je igrao danas. Poražen je 1:0 kod Barnsleya, a u porazu je igrao samo Šunjić, i to cijelu utakmicu. Halilović je ostao na klupi, nakon što je prošla dva dvoboja počeo u prvih 11.

Najgore od svih prošao je bivši vratar Rijeke, Simon Sluga. On je sa svojim Lutonom gostovao kod vodećeg Norwicha i nije se dobro proveo. Finac Pukki načeo ga je u 12. minuti, a u 43. zabio je i svoj drugi gol. U 73. Cantwell je postavio konačan rezultat.

Za razliku od Šunjića i Halilovića, Sluga ne mora strahovati za opstanak u ligi, jer njegova momčad je u sredini poretka, s 12 bodova više od Rotherhama, koji se nalazi u crvenoj zoni.



Tagovi

Simon SlugaFilip KrovinovićAlen HalilovićIvan Šunjić

Ostale Vijesti