Bivši vratar Dinama potpisao za Slaven Belupo

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.07.19. | 14:30

Slaven Belupo slaže kockice za nadolazeću sezonu.

Ovaj 31-godišnjak rodom s otoka Murtera u Koprivnicu dolazi kao slobodan igrač, a sa svojim novim klubom potpisao je dvogodišnji ugovor.

„Razmatrajući ponude koje sam imao odlučio sam ne otići u inozemstvo, nego se vratiti u Hrvatsku. Odluka je pala na Slaven Belupo jer je jedan stabilan prvoligaš, s velikim kontinuitetom u Prvoj ligi. Također, razgovor s direktorom Šimunovićem, trenerom Sertićem i Bačelić Grgićem, koji je moj veliki prijatelj, te visoke ambicije kluba u ovoj sezoni uvelike su olakšali moju odluku. Veselim se prvom treningu s ekipom i jedva čekam start prvenstva da svi zajedno krenemo po željeni rezultat. Što se mene osobno tiče, želim što prije uhvatiti ritam treninga i želim biti bez ozljeda. Najvažnije mi je da na svakom treningu pružim svoj maksimum, nametnem se treneru i ulovim kontinuitet utakmica“, rekao je za klupsku stranicu 31-godišnji vratar.

S druge pak strane Slaven Belupo se zahvalio na suradnji svojem dugogodišnjem vrataru Antunu Markoviću koji je od kluba dobio slobodne papire kako bi lakše stigao do angažmana u inozemstvu:

„Želio bih zahvaliti direktoru Šimunoviću koji mi je izašao u susret, ali i cijelom klubu koji mi je pružio priliku da zaigram na najvišem stupnju nogometa u Hrvatskoj i, evo sada, odem u inozemstvo. Također, poželio bih svojim dosadašnjim suigračima svu sreću u nadolazećem prvenstvu i poručiti im da će u meni imati najvećeg i najvjernijeg navijača.", izjavio je Marković.

Marković je u dresu Slavena upisao 60 nastupa, a prošle sezone branio je u 12 prvenstvenih susreta.

(foto:pixsell)

 


Tagovi

Antun MarkovićDinamo ZagrebSlaven BelupoAntonijo Ježina

Ostale Vijesti