Bivši vratar Dinama konačno pronašao novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 03.02.15. | 19:07

Bivši vratar zagrebačkog Dinama i mlade hrvatske reprezentacije, Ivan Kelava, do kraja će sezoni biti na posudbi u slovačkom Spartaku iz Trnave.

Podsjetimo, 26-godišnji Kelava je prvi dio ove polusezone proveo na posudbi u redovima talijanskog drugoligaša Carpija, a preostali će dio, do srpnja provesti u Slovačkoj. Spartak je šestoplasirana momčad slovačke lige s 14 bodova manje od vodeće Žiline i ima četiri boda manje od pozicije koja vodi u Europu.

Iako se posljednjih dana nagađalo kako bi hrvatski vratar mogao preseliti u redove Sarajeva, ipak mu je sljedeća destinacija sastav iz Trnave.

Kelava je u ljeto 2013. godine napustio Dinamo i preselio u Udinese, no tamo se nije naigrao niti nametnuo. Nadao se da će se u formu vratiti odlaskom na posudbu na početku aktualne sezone kod talijanskog drugoligaša Carpija i vodeće momčadi Serie B, ali je tamo branio u samo jednoj utakmici i to drugog kola protiv Varesea, koju je Carpi dobio s 4:2.

Kako se to nije dogodilo, novu sreću potražit će u Spartaku. U HNL-u je igrao za Dinamo i Lokomotivu i zabilježio je 171 nastup. Primio je 151 gol, a ima i 15 nastupa za hrvatsku U-21 reprezentaciju.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ivan KelavaDinamo ZagrebSpartak Trnava

Ostale Vijesti