Andrew Couldridge/Action Images
Andrew Couldridge/Action Images

Bivši veznjak Tottenhama i Rijeke raskinuo s nizozemskim prvoligašem

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 30.06.21. | 13:21

Ove sezone je upisao dva nastupa u Serie A i 10 u Erediviziji.

Tomislav Gomelt više nije član ADO Den Haaga. Nekadašnji hrvatski U-19 reprezentativac koji je dvije godine bio ugovorno vezan s engleskim velikanom Tottenhamom postao je slobodan igrač nakon što mu je istekla ugovorna obveza s nizozemskim prvoligašem kojem se priključio ovog siječnja bez odštete iz Crotonea.

Gomelt je u karijeri promijenio čak 12 klubova, a najveći trag ostavio je u rumunjskom Cluju za kojeg je skupio 53 nastupa, dva pogotka i tri asistencije. U ljeto 2017. godine Rijeka ga je dovela za 50 tisuća eura iz Barija, ali za momčad s Kvarnera nije upisao nijedan službeni nastup pa je tako godinu dana kasnije kao slobodan igrač preselio u rumunjski Dinamo.

Gomelt je prošlu sezonu započeo u redovima Crotonea, a skupio je i dva nastupa u Serie A. Prvo je u prvom kolu protiv Genoe odigrao četiri minute, da bi u trećem kolu protiv Sassuola na terenu proveo 13 minuta. Kako više nije igrao do zime, odlučio se promijeniti sredinu te prihvatiti poziv ADO Den Haaga koji ga dovodi kao slobodnog igrača nakon što je prethodno isposlovao sporazumni raskid ugovora.

U Erediviziji je dobro počeo, u svojem trećem nastupu za klub postigao je i pogodak za remi sa Spartom, ali je pred kraj sezone uglavnom bio na klupi pa mu tako uprava nije odlučila ponuditi produljenje ugovora.

Nekadašnji U-19 reprezentativac (tri nastupa) tako ponovno postaje slobodan igrač, a u ovom trenutku nije poznato u kojem će klubu nastaviti svoju karijeru.


Tagovi

Tomislav GomeltTottenhamHNK RijekaRijekaADO Den HaagEredivisienogometni transferitransfertransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti